PÓŁZIMOWISKO KUCHENNA REWOLUCJA

PÓŁZIMOWISKO NA MAZURACH.

Stań do walki o tytuł Gwarek Chef! Obudź w sobie duszę wirtuoza smaku, stwórz dzieło na talerzu i niekonwencjonalną symfonię smaków! To będzie niezapomniany tydzień ferii, podczas którego nie tylko dobrze zjesz, ale również nauczysz się wielu przydatnych trików, którymi zaskoczysz swoich najbliższych.


20. 01 – 24.01.2020


Zarezerwuj miejsce na: wypoczynek@gwarek-travel.pl     
731 61 62 74

20-24.01.2020
6-12 lat
490 zł

W programie:

  • 2 h zajęć dziennie z doświadczonym kucharzem
  • BHP w pracy kucharza
  • Sztuka układania dań na telerzu
  • Kulinarne zmagania o tytuł Gwarek Chef
  • Hu hu ha, czyli zimowe szaleństwa – lepienie bałwana, wyjścia na sanki i wszystko, na co pozwoli nam zimowa aura!

Dodatkowo:

  • Team building – poznamy się i zintegrujemy w swoich grupach
  • Tworzenie podkładek pod kubek
  • Leśny Nordic Walking

 

CENA ZAWIERA:

  • opiekę nad dziećmi do 10 godzin dziennie – 7.00 – 17.00 (zajęcia tematyczne w godzinach 9.00 – 15.00)
  • drugie śniadanie i obiad oraz woda bez ograniczeń
  • ubezpieczenie NNW
  • materiały niezbędne do przeprowadzenia wszystkich zajęć
  • opiekę wykwalifikowanych wychowawców i instruktorów

 

Organizatorem wypoczynku jest Gwarek-Travel – biuro podróży specjalizujące się w wypoczynku dzieci i młodzieży. Posiadamy Wpis do Rejestru Organizatorów Turystyki Marszałka Warmińsko-Mazurskiego nr 4/201 4. 

 

WYŻYWIENIE

W Gwarek Mazury – Centrum Aktywnego Wypoczynku szczególną uwagę przykładamy do kuchni, aby nasi goście jedli smacznie i zdrowo. Z niezwykłą starannością podchodzimy do zróżnicowanych diet dzieci i młodzieży stwarzając warunki do spokojnego pobytu. Dla naszych półkolonistów przygotowujemy drugie śniadanie (z ciepłym posiłkiem) oraz smaczny obiad.

 

WOLNI OD ELEKTROZAMĘTU

Misją naszego ośrodka jest inspirowanie młodych ludzi do poszukiwania własnych pasji, poprzez bezpieczny, aktywny wypoczynek oraz zachęcanie do kreowania własnej przestrzeni pełnej wyzwań, zabawy i przyjaźni. Zaspakajając głód przygody, otwieramy horyzont możliwości wszechstronnego rozwoju młodego człowieka. Wierząc, że jesteśmy w stanie zapewnić czas pełen twórczości na naszych koloniach i obozach ograniczamy korzystanie z telefonów komórkowych i wszelkich gadżetów elektronicznych typu tablet, ipad, smartwatch. Dzięki temu jesteśmy wolni od elektrozamętu 😊.

——————————————————————————

Zdjęcia  z półkolonii letniej z udziałem znanego kucharza Karola Smykiewicza z Warszawy.

    

——————————————————————————

BIEŻĄCE INFORMACJE Z ŻYCIA GWARKA:

Warto zobaczyć

Zielone szkoły i wycieczki szkolne
Rodzinne eventy
Kolonie i obozy